Klubová výstava Ohrada

12.09.2011 10:04

Do Hluboké jsme se vydali den předem, protože to pro nás byl zase kus cesty. Nalákal nás taky slavnostní raut, který nakonec nebyl moc slavnostní a nebyl to moc raut :D Přespali jsme ve 3 v autě, 2 místo zadních sedaček a pes snad ve větším prostoru než my, v klídku za mříží. Výstava byla hezky organizovaná, jen mě trochu zamrzelo že posozují rozhodčí kteří evidentně zalíbení ve VOD nenašli. Ale to je jiná kapitola :)) Zase jsme se potkali se všemi s kterými jsme chtěli a dopadlo to líp něž jsem čekala když sem se dověděla rozhodčího. 

Pan Buba posuzuje dost specificky, běhá se skoro celou dobu, v těchto chvílích je lepší mít jezevčíka :)), a tak jsme běhali a běhali, chvilku postáli a za hlasitého posuzování zase běhali :) Nakonec jsme si vyběhali V1, bez titulu, ale i tak spokojenost.

"Typický pes, správné veikosti, s dobrým závěrem, plnochrupý, skus nůžkový, pevný rovná hřbet, strrmější postavení pánevních končetin a tím pádem ne zcela korektní mechanika pohybu. Správný hrudník, průměrné osrstění. Mohl by mít bohatší vlajku i praporce."